Thrianta wint van club brothers.

Hoogeveen-Het eerste van Thrianta reisde zaterdag af naar Groningen voor de wedstrijd tegen club brothers 1.

In de aanval begon Jonathan, Damian, Merel en Desiree en in verdediging Maarten, Jari, Kimberley en Amber. De eerste paar punten ging het gelijk op maar gelukkig vond Thrianta daarna de korf en gingen ze de rust in met een 5-8 voorsprong.
De tweede helft liet Thrianta gelijk zien wie beter was door zes doelpunten te scoren achter elkaar. Zo was Jonathan deze wedstrijd lekker op school met wel 8 doelpunten! De tegenstander begon het lastiger te krijgen en kon de tweede helft maar twee doelpunten maken. En na 60 minuten spelen ging Thrianta naar huis met twee punten en een eindstand van 7-19!

3 juni speelt Thrianta 2 thuis de kampioenswedstrijd tegen Invicta 2. Ook Thrianta 1 neemt het die dag op tegen Invicta 1.