Maar liefst 11x goud en de Clubprijs voor Sidokwan in Ten Boer

Ten Boer – Zaterdagochtend 13 mei, vertrok Sidokwan met 25 deelnemers naar Ten Boer. Daar vond het Louisa Martialarts Toernooi plaats. Een jeugd-instaptoernooi waar voor het eerst ook de beginnende jeugdleden kennis konden maken met elektronisch sparring. Bij grote toernooien, nationaal en internationaal, wordt er al gebruik gemaakt van het elektronisch pantser en de nieuwe puntentelling, maar dit was voor velen de eerste keer. Waar tijdens andere instaptoernooien de hoekscheidsrechters scoren toekennen, werd dat nu automatisch gedaan. Voor velen een hele nieuwe ervaring.

In de ochtend werd gestart met de C-klasse (wit tot en met geel/groene band). Sidokwan begon deze ochtend sterk met goud voor Leroy Baas, Jayden Dietz, Jouke Pricker, Walt van Dijk en Aivy Sriranjan. Zilver was er in deze C-klasse voor Layano Dhanai, Mayte van Duivenbode en Mels Stolte. Sven Guichelaar en Oscar de Haan behaalden een mooie 3e plaats. Tim van de Hoek, Mila Hoogland en Jary van Nuil grepen helaas naast de prijzen, maar gingen toch met een welverdiende medaille naar huis.

’s Middags was het de beurt aan de B-klasse. Ook hier werd goed gescoord door Sidokwan. Djyvano Zuidema, Sienna Siahaija, Lisa Schipper, Isa Coenen en de zusjes Charissa en Vayenne Krikken wisten hun finales te winnen en mochten met een 1e plaats huiswaarts keren. Voor Lenn Mars was er een tweede plaats en Jens Pouwer, Faya Gerding en Aaron Oost wisten brons binnen te slepen. Dex Methorst en Jax Pattikawa vielen helaas buiten de prijzen.

Aan het einde van de dag werd de balans opgemaakt. Met 11x goud, 4x zilver en 5x brons was het een zeer succesvolle dag voor Sidokwan. Daarnaast bleek deze taekwondovereniging uit Hoogeveen ook nog eens de beste van de dag en mochten zij de Clubbeker in ontvangst nemen. Een geslaagde dag dus!

Geef een reactie