Amusement

Belgische topband Mooneye in het Podium bevestigd

Hoogeveen – Het Podium heeft nieuwe concerten bevestigd. Op 26 mei komt de Belgische topband Mooneye naar Hoogeveen. Mooneye wist het publiek vorig jaar op het Singer-songwriter Festival in De Tamboer te verrassen met een dijk van een optreden. Nu komen ze terug naar Hoogeveen, dit keer in het poppodium. Op 20 mei vindt Upstage! plaats. Daarnaast is Dirty Boulevard als support act bij Black Bottle Riot op 13 mei bevestigd. De kaartverkoop voor alle shows is gestart, kaarten zijn te bestellen op hetpodium.nl.

 

CLUBTOUR MOONEYE – 26 mei

Mooneye zegevierde in 2019 in De Nieuwe Lichting: dé zoektocht van Studio Brussel naar muzikaal talent in België. De Mooneye EP, het alom geprezen debuutalbum Big Enough en talloze onvergetelijke optredens volgden. Inmiddels is de band rondom singer-songwriter Michiel Libberecht niet meer weg te denken uit het Belgische alternatieve poprockcircuit. En nu is het tijd om Nederland te veroveren. Mooneye wist het Hoogeveense publiek op het Singer-songwriter Festival 2022 in De Tamboer al te verrassen met een dijk van een optreden. Nu staat er een clubtour langs de intieme, sfeervolle popzalen van Nederland op het programma.

 

UPSTAGE! – 20 mei
Muziekliefhebbers opgelet! Upstage wordt een gevaarlijk gezellig feest met Skroetbalg, Quick Escape, The Police Project en Hoarhound. Bands die in onze repetitieruimte spelen of deelnamen aan Vaartslag in Het Podium. Geen wereldberoemde acts, maar wel grandioze optredens van bands die hun doorbraak zeker nog gaan maken.

Klik hier om kaartjes te bestellen

Geef een reactie