Het GigaGfestival wordt weer een spetterend feest!

In de feesttent in Pesse zal op 25 mei 2023 alweer het 14e GigaGFestival gaan plaatsvinden.

Jan Smit, René Karst, René Becker, Henk Harders, Dorette Duurkoop, Davey van der Sluis en DJ Roy treden deze avond op!  William Bossong zal deze avond de presentatie voor zijn rekening nemen.

Vanaf 18.00 uur zullen de Knollenplökkers de gasten ontvangen met een vrolijke noot. Iedereen kan met deze band meezingen en dansend de tent betreden. Na de feestelijke opening kan het feest beginnen! Het feest start om 19.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur.

De feesttent                                                                                                                                                   

De grote feesttent staat aan de Hendrik Reindersweg 5 in Pesse. Er is genoeg ruimte voor al onze bezoekers. Zo zal er een speciaal rolstoelenvak worden ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Er zijn diverse voorzieningen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

 

Vrijwilligers

Door de jaren heen kunnen wij rekenen op een grote club enthousiaste vrijwilligers. Daar zijn wij als organisatie enorm blij mee! Dit fantastische team zorgt ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Van hulp bij het parkeren tot een gratis gaderobe, aan alles is gedacht! Volg het GigaGfestival ook op Facebook en Instagram.

 Kaartverkoop

De kaarten zijn online te bestellen via de internetsite www.gigagfestival.nl. We hebben gezien dat er al heel wat kaarten verkocht zijn. Online zijn de kaarten € 12,50

en aan de kassa € 15,-.

 Ook wordt de organisatie gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen die een vele manieren een bijdrage leveren om het GigaGfestival mogelijk te maken. Zonder die steun zou het niet haalbaar zijn dit prachtige festival te organiseren

 

Geef een reactie