Onderwijsstichting Bijeen organiseert een groot feestdag voor 1400 kinderen.

Hoogeveen- Vanochtend om 0.900 werd er gestart met een groot feest op drie verschillende locaties, VV de Weide in Hoogeveen, VV Hoogeveen/Bentinckspark, en SV HODO Sportpark ’t Hoge Bos in Hollandscheveld.
Onderwijsstichting Bijeen viert hun tien jarig bestaan en pakt groot uit om dit te vieren met 1400 kinderen van hun 13 scholen.

Vrolijk en met volle energie gingen de kinderen met 100 procent overgave aan de slag  met een druk programma tot vanmiddag 14.00.
Er worden verschillende workshops georganiseerd en begeleid door drie professionals die constant rouleren van locatie met verschillende onderdelen zoals Dans, sport en muziek waaronder de bekende Nasser Urban de kunst met de bal laat zien en hoe je dit kunt beoefenen.

De 1400 kinderen kunnen naar hartenlust op deze dag sporten, op de stormbanen, levend stratego, mega twister en voor de aller kleinste kinderen het spel spons water en vuur en dit allemaal onder een wakend toezicht van de EHBO’ers

De kinderen en leerkrachten treffen het met het mooie weer, wat een geweldige bijdrage geeft voor een vrolijk geheel aan dit feestelijk sportieve gebeuren.

Foto’s: Paula Bansema

 

Geef een reactie