Feestelijke opening van het nieuwe gebouw Westerkim

Hoogeveen- Vanochtend was er en feestelijke opening van het Westerkim, en werd officieel geopend door de burgemeester Karel Loohuis. Voorafgaand was er een ronde tafelgesprek met de burgemeester en bestuurder Ria Knotters, een zorgprofessional en een cliënt. Aan het einde van het rondetafelgesprek  legde de schilder Geert Oldenbeuving samen met de burgemeester en Ria Knotters de laatste hand op het doek van een uniek schilderij wat Geert Oldenbeuving samen met de bewoners heeft gemaakt.

Voorgeleid door de trommel onder leiding van Albert Metselaar werd de hele delegatie naar buiten geleid om de Westerkim feestelijk te mogen openen.

De oplevering van het Westerkim ging in twee fasen, in juni 2021 was de eerste fase vervolgens in juni 2022 vervolgde de tweede fase.
In het eerste half jaar van 2023  zijn de oude gebouwen gesloopt en begon de aanleg van de parkeerplaatsen en de tuinen.

Deze hele week stond het Westerkim in teken van festiviteiten en de week wordt vandaag afgesloten op de landelijke Dag van de Zorg.

Foto’s: Paula Bansema

 

Geef een reactie