112/Misdaad

Uitslaande brand op terrein AZC in Hoogeveen

Hoogeveen – Donderdagmorgen zijn brandweerkorpsen uit Hoogeveen, Zuidwolde en Ruinen  uitgerukt naar het AZC in Hoogeveen. Ook zijn een aantal ambulances ter plaatse.

Op het terrein zou een unit in brand hebben gestaan en was het een uitslaande brand. Ook is het nog onbekend of er gewonden zijn gevallen. De politie heeft een bewoner aangehouden. Hij wordt verdacht van brandstichting.

In het eerst van de geschiedenis van Regionieuws Hoogeveen zijn de reacties uitgezet op facebook op dit bericht. Dit na een groot aantal klachten dat binnen kwam . Reacties op facebookberichten zijn altijd op eigen verantwoordelijkheid en worden ook door andere instanties gelezen. Wij modereren niet op facebook, reacties zijn geheel op je eigen verantwoordelijkheid. Maar we hebben wel een sterk filter ingeschakeld die een groot aantal woorden en de daarbij behorende  reacties automatisch kan verwijderen of onzichtbaar maken. Kort gezegd: wat je neerkalkt op facebook onder de berichten is je eigen verantwoordelijkheid. Maar complete doodsbedreigingen wat onder dit bericht gebeurde…….

 

https://twitter.com/i/status/1656586889745383424

 

Geef een reactie