Amusement

De Tamboer accepteert als eerste Drentse theater de Podiumpas

Hoogeveen – Theater De Tamboer accepteert met ingang van 1 mei 2023 als eerste Drentse theater de Podiumpas voor voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen 2023-2024. Houders van een Podiumpas bezoeken onbeperkt theater en concerten bij aangesloten podia in heel Nederland voor maar € 35,- per maand. “De Podiumpas geeft bezoekers de mogelijkheid om veel voorstellingen te bezoeken voor een vast bedrag per maand,” vertelt directeur Pieter-Bas Rebers. “We denken dat de pas mensen aanmoedigt om vaker een voorstelling te bezoeken die ze misschien nog niet kennen. Zo hopen we dat ons publiek zich vaker laat verrassen door onze programmering.”

Onbeperkt theater voor € 35,- per maand

Onbeperkt theater

Ruim 40 theaters en podia in heel Nederland zijn inmiddels aangesloten op de Podiumpas. “We zijn heel blij dat we ons publiek nu de mogelijkheid bieden om voorstellingen die nog niet zijn uitverkocht te bezoeken met een Podiumpas,” aldus Rebers. “Een groot voordeel als bezoeker is dat de pas niet gebonden is één locatie. Zo ben je als bezoeker enorm flexibel en krijg je de mogelijkheid om heel veel cultuur te proeven. En dat juichen wij natuurlijk van harte toe.”

 

Online reserveren

Ook met de Podiumpas kunnen bezoekers online reserveren via detamboer.nl. Op enkele uitzonderingen en uitverkochte voorstellingen na, zijn alle voorstellingen toegankelijk met de Podiumpas. Vanaf 30 dagen voor de speeldatum is een Podiumpas-ticket reserveren mogelijk via de website van De Tamboer. Podiumpas-houders krijgen een reserveringsbevestiging, waarna ze op vertoon van hun Podiumpas aan de kassa van De Tamboer hun toegangskaarten ontvangen.

Geef een reactie