Natuurfotograaf Anne C.R. Kuipers exsposeert in de Kaap Hoogeveen

Hoogeveen-Natuurfotograaf Anne C.R. Kuipers exposeert vanaf 10 mei tot 3 juli 2023 in de Kaap (NNCZ) aan het Haagje 85 in Hoogeveen.                                          Het thema is Natuur en Landschappen in Drenthe.

Anne Kuipers is een gepassioneerde fotograaf die zich laat inspireren door de natuur.
Zijn werk laat zich het best beschrijven als landschapsfotografie met de bijbehorende flora en fauna, Anne laat zien hoe geweldig mooi onze regio is en met de invloeden van het weer en het licht in de seizoenen weet Anne prachtig op beeld te krijgen.

In zijn foto’s zijn herkenbaar de prachtige natuurgebieden en landschappen van zuid en midden Drenthe zoals het Mantingerveld, Dwingelderveld, het Zwarte Gat bij Zuidwolde, de Boerveense plassen, de Olde Kene, recreatiegebied Schoonhoven en hij weet ook de bijzondere mooie plekjes rond Hoogeveen te vinden.

De foto’s zijn niet op de computer bijgewerkt, Anne probeert zoveel mogelijk het resultaat tijdens het maken van de foto te bepalen. Ook in de Hoogeveense Courant op Weerplaza, Buienradar, tv Drenthe zijn regelmatig foto’s van hem te zien. Verder op de regionale kabel tv stations Ziggo TV Noos (41) en TV Slos (42)

Kleine impressie van Anne Kuipers klik hier.

Foto: Anne C.R. Kuipers

Geef een reactie