Sport

Knapper-competitie voegt Topklasse dames toe

Hoogeveen – De regionale Knapper volleybalcompetitie start in het seizoen 2023-2024 met een Topklasse voor dames. Van zowel teams uit de huidige 1e damesklasse als van een aantal volleybalclubs buiten de Knapper-competitie, kwam de vraag of het mogelijk was om een Topklasse te starten. Het gaat om spelers die eerder in de Nevobo competitie op divisie/promotie/1e klasse niveau gespeeld hebben, maar graag doordeweeks willen spelen. Op dit moment kent de competitie vijf damesklassen en dat worden er in het nieuwe seizoen dus zes. Daarnaast zijn er ook twee herenklassen.

Er is nog ruimte voor nieuwe teams om zich aan te melden voor de Topklasse en de andere klassen (dames, heren/mix). Deelname aan de competitie is eenvoudig. Dit om dat de wedstrijden op de trainingsavond in de eigen zaal worden gespeeld met een eigen scheidsrechter.

Aanmelden voor de competitie 2023-2024 is eenvoudig. Je huurt als team of vereniging zelf een zaal, meld het team (voor 1 juni 2023) aan op www.knapper-competitie.nl/inschrijven en je team speelt volgend seizoen mee in de volleybalcompetitie. Voor het inschrijfgeld van € 25 per team per jaar wordt de competitie geregeld en is deze te volgen op een website. Spelers mogen geen spelend lid zijn in de Nevobo competitie. Ook individuele spelers kunnen zich aanmelden
(info@knapper-competitie.nl ). Het bestuur leidt deze mensen door naar een team van passend niveau. Er zijn altijd teams die nog spelers nodig hebben. Op de website van de verenging is veel informatie te vinden over de competitie.

De Knapper-volleybalcompetitie is al bijna 60 jaar een begrip in de regio Hoogeveen. De teams komen uit de regio Hoogeveen (cirkel van ca. 20 km rond Hoogeveen).

Meer dan 60 teams verdeeld over dames en heren/mix klassen spelen doordeweekse wedstrijden. Het doel van de competitie is om mensen op verschillende niveaus, van beginners tot meer ervaren (vergelijkbaar met 4e tot en met 1e klasse Nevobo) op recreatieve wijze wedstrijden te laten spelen. Plezier, beweging en ontmoeting door volleybal zijn de drijfveren achter de Knapper-competitie.

 

 

Geef een reactie