Algemeen

Workshop Internetbankieren met SNS De Bibliotheek biedt digitale hulp

Hoogeveen-Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. Om mensen digitaal vaardiger te maken, organiseert de Bibliotheek Hoogeveen verschillende gratis workshops.

Op donderdagmorgen 11 mei organiseert de Bibliotheek in samenwerking met SNS Hoogeveen een workshop ‘Internetbankieren’.

In de workshop worden de deelnemers met voorbeelden uit alledaagse bankzaken meegenomen naar de wereld van internetfraude en het herkennen ervan.

De Bibliotheek Hoogeveen geeft maandelijks een workshop. Er worden diverse onderwerpen behandeld, zoals een route plannen in Google Maps, werken met de telefoon, veilig updaten of bijvoorbeeld een online fotoboek in elkaar zetten. De lessen worden in samenwerking met SeniorWeb georganiseerd.

Meedoen is gratis, vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via telefoonnummer 0528-268131, via een mail naar basisvaardigheden@bibliotheekhoogeveen.nl of via www.bibliotheekhoogeveen.nl 

Wanneer? 11 mei, 10.15 – 11.45 uur

Waar? Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekhoogeveen.nl

Geef een reactie