Thrianta wint van Kinea

Hoogeveen-Thrianta begon met Wouter, Jari, Desiree en Merel in de aanval en Maarten, Jonathan, Amber en Ylva mochten in de verdediging beginnen.
De eerste helft was Thrianta duidelijk beter dan haar tegenstander, maar dat werd helaas nog niet omgezet in veel doelpunten.
Daarentegen ging Kinea erg goed met hun kansen om, wat resulteerde in een 8-9 tussenstand in de rust.

In de 2e  helft bleef Thrianta hun eigen spelletje spelen met het vertrouwen dat de goals wel gingen komen.
Dit was gelukkig ook het geval waardoor er snel in de 2e helft 14-12 op het scorebord stond.
Kinea probeerde het nog wel maar Thrianta bleef scoren en hielt het verdedigend goed dicht.
De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 21-16 overwinning voor Thrianta.

Thrianta heeft nu 2weken geen wedstijd en mogen 13 mei weer aantreden in de uitwedstijd tegen VZK/DIO/Donkerbroek/Odis.