Amusement

Verhalen Wolfsbos tot leven gebracht in theater

Hoogeveen-Kaartverkoop De Wijk De Wereld reeds van start 

De Wijk De Wereld duikt samen met een club van professionele theatermakers de wijk Wolfsbos in Hoogeveen in! De producenten staan aandachtig stil bij wat en wie er leeft in de wijk, brengen de buurt bij elkaar en laten vervolgens samen met de wijk van zich horen in het theater. De Wijk De Wereld voorstellingen vinden plaats van 11 tot en met 13 mei in De Tamboer. Op Koningsdag strijkt een mini-theater met een gevarieerd programma neer in Wolfsbos bij d’Olde Bieb. Kijk voor meer informatie over de het programma op Koningsdag en de theatervoorstellingen op www.dewijkdewereld.nl. Kaarten voor de voorstellingen in De Tamboer zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl.

 Koop nu jouw kaarten
Van 11 t/m 13 mei neemt de wijk Wolfsbos theater De Tamboer over. Kom op bezoek en maak kennis met Mohammed, Jainy, Sasha, Rahf, Jacob en vele anderen. Samen met makers Sarah van der Meere, Eva van Barneveld, Alex Zomikidane & Tara Salahshor en Roel Tichelaar brengen zij de verhalen van de wijk tot leven met dans, theater, film en meer. Drie dagen lang kun je zien waar de buurtbewoners de afgelopen maanden aan hebben gewerkt. De kaartverkoop is reeds van start gegaan! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl. Bewoners uit de wijk Wolfsbos krijgen korting.

Mini-theater op Koningsdag
Op donderdag 27 april strijkt voor de tweede keer het mini-theater neer in de wijk Wolfsbos op het pleintje naast d’Olde Bieb. Het mobiele theater, ontworpen door Janco van Barneveld, brengt muziek, theater en circus in de wijk. Plof neer op de zitzakken of neem plaats op de theaterklapstoel en geniet van wat je gaat zien.

Van 11:00 tot 16:00 uur zijn er verschillende acts. Je kunt genieten van optredens van de dansers van Top Fit Hoogeveen, muziekjongleur Guido van Hout, Zuid Amerikaans combo Ensemble de la Rosa en pantomimegezelschap Kyiv Mime Theatre uit Oekraïne. Van 13.00 tot 13.30 uur wordt een ouderwets gezellige bingo georganiseerd waarbij drie vrijkaarten worden weggeven voor een van de voorstellingen van De Wijk De Wereld in De Tamboer! De acts zijn gratis te bewonderen. Koffie, thee en limonade staan klaar.

 

Geef een reactie