Algemeen

Spinningmarathon voor Toon Hermans Huis Drenthe groot succes

Hoogeveen- Zaterdag werd er bij Move2be een spinningmarathon georganiseerd. De opbrengst van dit evenement plus de opbrengst van een tegelijkertijd georganiseerde loterij is voor het Toon Hermans Huis Drenthe (THHD), het THHD is een centrum voor mensen met en na kanker.
In wisselende samenstelling kon om het half uur tijdens de spinning gewisseld worden, er deden een mooi aantal fietsers mee.
De deelnemers werden van fruit en versnaperingen voorzien. De organisatie, in handen van een enthousiast team van Move2be was uitstekend. Na enkele uren fietsen en het verlies van veel zweetdruppels en de verkoop van loten stond er al een mooi bedrag op de teller.

Een mooi resultaat en een goed begin op weg naar de beklimming van de Mont Ventoux op 7 en 8 september met de stichting “Groot verzet tegen kanker”.
Mensen (wandelaars en/of fietsers) die mee willen doen met het THHD team kunnen zich tot 31 mei opgegeven. In de aanloop naar de beklimming van de Mont Ventoux staat ook nog de wandeling rondom de Vam-berg op 21 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen