Amusement

Ruim 50.000 verkochte kaarten huidige theaterseizoen (De Tamboer)

Hoogeveen – Theater De Tamboer in Hoogeveen verkoopt ruim 50.000 kaarten voor seizoen 2022-2023. Dat is meer dan de succesvolle jaren van voor de covid-19 pandemie, waarbij de teller onder de 50.000 bleef. Succesvolle, terugkerende evenementen zijn het Irish Festival en Bluesfestival Hoogeveen, maar ook bij het nieuw geïntroduceerde Countryfestival heeft De Tamboer veel bezoekers ontvangen. Andere uitverkochte voorstellingen zijn ondere andere Youp van ’t Hek, Bert Visscher, Ronald Goedemondt, Daniël Lohues en Yentl en De Boer. De kaartverkoop voor seizoen 2023-2024 staat ook voor de deur: woensdag 26 april start een deel van de voorverkoop en woensdag 11 mei 2023 gaan alle voorstellingen voor het nieuwe seizoen in voorverkoop via www.detamboer.nl.

 Directeur Pieter-Bas Rebers: “Ik ben ontzettend trots en blij met dit behaalde resultaat. Dit betekent dat er grote behoefte is aan culturele evenementen en voorstellingen. Deze resultaten geven hoop voor de toekomst. De ingezette koers om meer, nieuw en divers publiek te ontvangen zetten we voort. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe theaterprogramma en kijken wij vol verwachting uit naar het nieuwe theaterseizoen.”

Bekijk het nieuwe programma vanaf 26 april en 11 mei op detamboer.nl. Een theaterbrochure aanvragen kan ook via de website, telefonisch of direct bij de klantenservice.

 

Geef een reactie