Queen the music: een feest waar Freddie trots op zou zijn

Hoogeveen – Vrijdagavond stond Queen the music op het podium van de Tamboerzaal in theater De Tamboer. De groep brengt een ode aan het album ‘A night at the opera’, het album van Queen waar veel klassiekers op staan en een van de meest geliefde albums van de band. Queen the music bracht een waar feest naar het theater, waar we nog lang aan zullen blijven denken.

Met Sonny VandePutte, Thomas Meeuwis, Ravenna Moscoso, Nadine Pruim én special guest Linda Kinsbergen, brengt Queen the music een avond met zich mee om niet te vergeten. Er mocht worden gedanst, gezongen, geklapt en geschreeuwd en dat werd ook zeker gedaan. Enkele mensen uit het publiek lieten weten dat hen dit ook opviel: Hoogeveen ging los vanavond! Met klassiekers als ‘Show must go on’, ‘Somebody to love’, ‘We are the champions’ en ‘We will rock you’ zong het publiek luidkeels mee en klapte mee met het ritme van de muziek. Bij een aantal ballades kwamen zelfs de zaklampjes even uit de broekzak.

Na de show bleven een aantal bandleden op het podium om enkele mensen uit het publiek te woord te staan. Eén jongen wilde graag op de foto en anderen wilden graag de setlijst van de avond, zie voor deze foto’s de pagina van GD Fotografie . De openheid en bereikbaarheid is erg kenmerkend: enkele jaren geleden toen de band eveneens in theater De Tamboer speelde, bleven enkele bandleden ook op het podium om het publiek te woord te staan.

Wij van Regionieuws Hoogeveen hebben toen ook enkele bandleden gesproken. Deze bandleden herkenden ons nog wat de betrokkenheid tot het publiek nog eens bevestigen. De band genoot zelf ook zichtbaar van de aandacht van het aanwezige publiek.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en belichting

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen

Foto’s: itClicked & GD Fotografie ( Heel veel foto’s ) .

Geef een reactie