Algemeen

Green Sales en Spar Noordscheschut hebben mooie donatie gedaan aan de voedselbank

Noordscheschut – GreenSales bestaat 25 jaar en ter gelegenheid van het jubileum is er op vrijdag 10 maart een feest gegeven voor de klanten. Klanten is gevraagd om bij te dragen aan de voedselbank en er is verheugend nieuws: naast de vele cadeaus is er ook een mooie schenking ontvangen voor dit goede doel.

 

Lokale betrokkenheid is voor GreenSales belangrijk en daarom wordt er al geruime tijd samengewerkt met de Spar in Noordscheschut. Spar levert niet alleen de lunch voor de opleiding aankomend hoveniers die bij GreenSales wordt gegeven, maar verzorgt ook het eten en drinken tijdens evenementen. Samen met Spar en de schenking van het jubileum is er een mooie donatie gedaan aan de voedselbank.

 

Om gezinnen die bij de voedselbank zijn aangesloten te steunen, is ervoor gekozen om ze te voorzien van brood, beleg en wat lekkers voor de kinderen. Dankzij de schenking en bijdrage van Spar is dit gerealiseerd. Hopelijk kan deze donatie een lichtpuntje zijn voor gezinnen die het momenteel moeilijk hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen