Amusement

Marcel en Lydia Zimmer treden op in Baptistengemeente de Schutse

Hallo lieve kinderen van Hoogeveen!

Wij zijn Marcel & Lydia Zimmer en schrijven al meer dan 30 jaar liedjes voor kinderen en volwassenen. We zingen veel in kerkdiensten en op scholen.

Op 23 april 2023 komen wij naar Hoogeveen waar we een gezellig concert speciaal voor kinderen van 4-12 jaar gaan geven in de baptistengemeente de Schutse in Hoogeveen.

We gaan veel liedjes zingen, afgewisseld met een sketch, verhaal of goocheltrucje. Na het concert kun je nog een lekker broodje knakworst eten en limonade drinken. Er zal een kleine vergoeding gevraagd worden voor de onkosten.

Het concert begint om 14.30 uur en duurt een uurtje. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee om samen deze middag te beleven. Van harte welkom!

Bestel vooraf je ticket

Heb je ook al zo’n zin in het fijne concert van Marcel & Lydia? Bestel dan op tijd online je tickets. Dan weet je zeker dat je er bij kunt zijn!

Tickets voor kinderen tot en met 12 jaar kosten € 3,= per kind. Dat is inclusief het concert, drinken en een broodje knakworst! De papa’s en mama’s  betalen € 5,= per persoon voor een ticket en dat is inclusief een lekkere kopje koffie met iets lekkers er bij.

Bestel hier uw tickets 

Geef een reactie