Algemeen

Rondetafelgesprek Schuldhulpverlening op 25 april

Voor de zomervakantie zal het plan Schuldhulpverlening door de gemeenteraad worden vastgesteld. Ter voorbereiding hierop hebben de fracties van het CDA, GL en PvdA het initiatief genomen om een rondetafelgesprek voor de gemeenteraad te organiseren over schuldhulpverlening.

Tijdens deze avond staan we eerst stil bij hoe schuldhulpverlening binnen onze gemeente wordt georganiseerd, ook in relatie tot het nieuwe beleidsplan schuldhulpverlening. Vervolgens wordt er door Schuldhulpmaatje, Loket Geldzaken en Humanitas Thuisadministratie een presentatie gegeven. Het doel van het rondetafelgesprek is vooral om met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen en
eventuele knelpunten te delen met elkaar. Daar wil de gemeenteraad alle ruimte voor bieden. Alle input en ervaringen die gedeeld worden op deze avond kunnen de raadsleden meenemen ter voorbereiding op het nieuwe plan Schuldhulpverlening.

Wilt u meepraten?

U bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze avond. Als u ervaringen met de raad wilt delen over schuldhulpverlening, dan kan dat door deel te nemen aan het rondetafelgesprek, wel dient u zich hiervoor aan te melden via griffie@hoogeveen.nl. U kunt zich tot en met maandag 24 april hiervoor aanmelden.

Praktische gegevens:
• Dinsdagavond 25 april 2023
• Vanaf 19.00 inloop met ko™ e en thee
• Vanaf 19.30 tot 21.30 zal het rondetafelgesprek plaatsvinden
• Raadzaal in het Raadhuis
• Het rondetafelgesprek is openbaar en live te volgen via de website van de
gemeenteraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen