Biljartvereniging “De Koetsier” opent vrijdag 7 september haar deuren

Hoogeveen – Vrijdag 7 september opent wethouder Erwin Slomp officieel de deuren van Biljartvereniging “De Koetsier” binnen het Multi Functioneel Centrum “De Magneet” “

Na een turbulent voorjaar door het noodgedwongen vertrek bij Maxx Sports en Events en de daaropvolgende zoektocht naar een nieuwe locatie, heeft de biljartvereniging een onderkomen gevonden in het MCF “De Magneet”
Daar beschikken ze over 4 wedstrijdtafels en bieden ze hun leden in een gezellige omgeving de mogelijkheid de biljartsport te beoefenen. Er is voor zowel de recreant als ook voor de competitiespeler voldoende gelegenheid om een balletje te stoten.
Ook bestaat er de mogelijkheid om op donderdagmorgen tussen 10 – 12 uur onder toeziend oog van een gerenommeerde biljarter biljartlessen te volgen.
Komen gerust eens langs om even een kijkje nemen of om eventueel zelf even de keu ter hand te nemen. Wanneer er op dat moment leden aanwezig zijn, willen die u graag een beetje wegwijs maken.

Mocht u besluiten ook lid van biljartvereniging “De Koetsier” te willen worden, dan heten we u van harte welkom. Voor iets meer dan € 10,00 per maand kunt u volop gebruik maken van onze faciliteiten.
Het adres: MFC “De Magneet”: Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen.
Internet: bvdekoetsier.nl/

Deel dit bericht!

Geef een antwoord