Algemeen

Leerlingen Wolfsbos verzorgen driegangendiner voor buurtbewoners

Hoogeveen-Wolfsbos staat midden in de samenleving en zoekt graag de verbinding met de mensen om zich heen. Zo is er de afgelopen maand maar liefst twee keer een buurtdiner georganiseerd in het schoolrestaurant.

Schoolrestaurant als leer- en werkplek
Het schoolrestaurant van Wolfsbos is een leer- en werkplek voor leerlingen van de vmbo-opleiding Horeca, Bakkerij & Recreatie (HBR). Onder begeleiding van docenten, hebben leerlingen een uitgebreid driegangendiner verzorgd voor de buurtbewoners. Dries Koster, directeur-bestuurder bij Wolfsbos geeft aan: “Het jaarlijkse buurtdiner vind ik erg waardevol en deze keer kon ik de mensen vertellen dat als de nieuwbouw doorgaat, we de buurt er actief bij gaan betrekken. Dat is ook een belangrijk punt bij de architectenselectie. Dat vonden de mensen fijn om te horen”.

Culinaire talenten van morgen
Iedereen is van harte welkom om zelf te komen genieten en te oordelen over de culinaire talenten van morgen. Op woensdagen is het schoolrestaurant geopend voor een driegangenmenu met amuse. Ontvangst is vanaf 16.45 uur en aanvang diner is om 17.00 uur. De gasten beginnen allemaal op ongeveer dezelfde tijd aan het diner. Een diner in het schoolrestaurant kost € 9,50 (exclusief drankjes). Graag tijdig reserveren, minimaal de vrijdag van te voren, via telefoonnummer: 0528 – 266 192.

Geef een reactie