Amusement

Programmering De Tamboer 3 april t/m 9 april 2023

De scheepsjongens van Bontekoe 9+| Theatergroep De Jonge Honden

Vrijdag 7 april | 19.00 uur | kids

Na het succes van Oorlogswinter, is Theatergroep De Jonge Honden terug met een razend spannend, beroemd boek op de planken. Een avontuurlijke familievoorstelling over actuele thema’s. Met welke vooroordelen voeren Nederlandse scheepsjongens naar het oosten? Wat moest Nederland überhaupt in Indonesië? Een avontuur dat oproept om kritisch te kijken naar vertelde verhalen met onder meer Yari van der Linden, Pleun de Roode en Jelle Mensink.

Het verhaal

Drie vrienden gaan aan boord van schip De Nieuwe Hoorn, bestemming: Oost-Indië. Oudere matrozen vertellen elkaar onderweg stoere verhalen over het Oosten. Maar dan vliegt het schip in brand en stranden de jongens op een dichtbegroeid eiland. Daar leren ze steeds meer over zichzelf en de wereld. Hoe dieper ze de wildernis intrekken, hoe meer ze zich afvragen waarom ze eigenlijk van huis zijn vertrokken.

Tickets & info: www.detamboer.nl

 

 Kikker is verliefd 3+ | Naar de boeken van Max Velthuijs

Zaterdag 8 april | 14.00 uur | kids

Kikker is het gelukkigste in zijn eigen fijne huisje aan de rivier, maar gaat ook graag op avontuur. Daarom keert hij terug in De Tamboer voor een spetterende familiemusical. Een vrolijk, muzikaal avontuur naar de boeken van Max Velthuijs. Kikker is verliefd is een magische poppenvoorstelling vol humor en interactie. Na afloop ontmoeten jonge theaterbezoekers Kikker en zijn vriendjes in de foyer voor een gezellige Meet & Greet.

Het verhaal

Kikker voelt zich vreemd. Hij lacht, dan huilt hij weer en zijn hartje doet boem, boem, boem. Wat is er toch met hem aan de hand? Gelukkig staan zijn vrienden klaar om het antwoord te zoeken. Heeft hij soms honger of is hij misschien ziek?

Tickets & info: www.detamboer.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: