Zakelijk

Marcel Spronk nieuwe directeur Operations Unigarant

Marcel Spronk is de nieuwe directeur Operations van Unigarant. Hij wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de operationele afdelingen Service & Advies en Schade. Hij volgt Linn Musters op.

 

Spronk was voor zijn benoeming ruim zes jaar binnen Unigarant actief als Manager Schade. Onder het motto ‘grip op schadelast met medewerkers aan het roer’ introduceerde hij onder andere het agile werken, nieuwe herstelnetwerken en het programma ‘autopilot’ gericht op procesinnovatie met datagedreven schadebehandeling.

 

Marcel Spronk:

“Ook in deze nieuwe rol binnen een voor mij bekende omgeving blijf ik me inzetten voor een vakbekwame organisatie met goed opgeleide en gemotiveerde mensen. Operations is het hart van ons bedrijf en ik ben overtuigd van de echte toegevoegde waarde van medewerkers aan het stuur. Onze ambitie om excellente klantbediening echt waardevol te laten zijn begint met goed weten wat ons vak inhoudt en op deze basis voort te bouwen.”

 

Floor van Workum, CEO van Unigarant:

“Met Marcel verwelkomen we een gedreven en ambitieuze directeur met hart voor onze klanten en medewerkers in het directieteam, dat nu compleet en klaar voor de toekomst is. Unigarant heeft een uitstekende reputatie wat betreft klanttevredenheid en ik weet zeker dat Marcel dit naar een nog hoger niveau gaat tillen de komende jaren.”

Geef een reactie