Algemeen

Plaatselijk Belang Hollandscheveld zoekt bestuursleden

Vereniging Hollandscheveld, in de volksmond beter bekend als Plaatselijk Belang. Deze misschien wel oudste vereniging van Hollandscheveld (ruim 150 jaar) met een ledental van ruim 700 kampt al een aantal jaren met een tekort aan bestuursleden. Er werd altijd gestreefd naar een bestuur van 9 leden maar door allerlei omstandigheden  zijn dit er nu nog 7 en na de algemene ledenvergadering zullen er dit nog 6 zijn omdat de huidige secretaris Peter Dekker aftreedt en niet meer herkiesbaar is.  Er is dus plaats voor maar liefst 3 nieuwe bestuursleden. Ook is de functie van voorzitter al geruime tijd vacant.

Dus…ben jij iemand die ons dorp een warm hart toedraagt, wil je meedenken over het Hollandscheveld van vandaag én morgen, dan bij JIJ diegene die we zoeken.

Plaatselijk Belang onderhoudt contacten met de Gemeente Hoogeveen en zet zich in voor de leefbaarheid in het dorp. Op dit moment zijn er diverse werkgroepen actief op uiteenlopende zaken, bijvoorbeeld commissie dorpsverfraaiing, werkgroep energie neutraal, 4 mei comité en werkgroep “Landschap van de Toekomst”

Dus…ben jij iemand die ons dorp een warm hart toedraagt, wil je meedenken over het Hollandscheveld van vandaag én morgen, dan bij JIJ diegene die we zoeken.

 

Kunnen we op jou rekenen?

 

Meld je dan aan bij Bert van der Weide (De Turfschipper 8  7913 RP  te Hollandscheveld of secretaris@pb-hollveld.nl,  06-20797983).

 

Namens het bestuur: Peter Dekker, Ria Everts, Jan Kip, Arie Mol, Rianka Boertien, Edwin van Eck en Bert van der Weide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen