Sport

Elk selectie team van Top Fit Hoogeveen gaat met een prijs naar huis

Op 18 maart was de 2e voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance op Urk. Maar liefst 4 selectie teams van Top Fit Hoogeveen deden mee.

Naar aanleiding van de jury rapporten van de eerste voorronde, hadden alle teams de afgelopen weken hard gewerkt aan de verbeterpunten en iedereen had er heel veel zin in, maar het was ook wel weer spannend.

Onze doelstelling was dat elk team met een beker naar huis zou gaan. Vanaf plek vijf win je een prijs. De doelstelling was niet zo vanzelfsprekend, want de concurrentie was hoog en je moest hard knokken om bij de top 5 te komen. Dat de concurrentie zo hoog is, is alleen maar goed want dat daar leer je van en houd je scherp. Maar we hebben onze doelstelling gehaald!

Onze jongste selectie team Beat Girls behaalde een 1e plaats in de categorie 9-10 jaar.

Moving Stars eindigde op de 4e plaats in de categorie 11-12 jaar.

Next Generation werd 4e en Toxic Energy 3e beide in de categorie 13-15 jaar.

 

Trainer, coach en choreograaf Angelique Sabandar kijkt zeer tevreden terug op deze 2e voorronde. De jury rapporten worden weer doorgenomen en komende weken zal er gewerkt worden aan de verbeterpunten.

 

Op 26 maart doen drie selectie teams mee met een wedstrijd van de organisatie Be Different in Leeuwarden.

 

Op 1 april houden wij onze eigen onderlinge danswedstrijd van Top Fit Hoogeveen in het Activum. De selectie groepen en demo groep doen dan een optreden en de wedstrijd is voor de streetdancers die in onze reguliere groepen dansen. De entree voor bezoekers is gratis. Iedereen kan komen kijken.

 

Op 15 april is de 3e en tevens de laatste voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance. Alle selectie groepen van Top Fit zullen dan meedoen én ook onze demo groep Dance Energy.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen