Amusement

Medie Ukkie dagen in de Bibliotheek Hoogeveen

Hoogeveen-De Media Ukkie Dagen zijn van 24 t/m 31 maart 2023 en staan in het teken van balans: bewegen met media.

We willen allemaal dat kinderen gezond opgroeien met media. Dus let je als ouder of opvoeder op de juiste balans tussen mediagebruik en andere activiteiten. En tussen stilzitten en actief bezig zijn. Maar hoe doe je dat? De Bibliotheek Hoogeveen helpt je daarbij!

Tijdens de Media Ukkie zijn er diverse activiteiten in de Bibliotheek.

Alles in beweging
Voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar organiseert de Bibliotheek gezellige middag vol leuke activiteiten! Van een kleurplaat tot leven brengen tot lekker dansen!
Meedoen is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Datum: 28 maart, 15 – 17 en 1 april, 10.30 – 12.30 uur

Landelijk Webinar ‘Kom in beweging met media’
Denise Bontje van Mediasmarties laat de deelnemers in dit gratis Webinar nadenken over de plek die media hebben in het leven van hun (klein)kinderen en hun eigen leven.

Datum: 28 maart, 20 – 21 uur

Interactief voorlezen in Wonderland
De kinderen gaan met Cisca van Bodyfit op reis door Wonderland! In het verhaal dat ze zelf maken, komen ze verschillende dieren en leuke situaties tegen. Deze activiteit is voor kinderen van 5-6 jaar. Meedoen is gratis, vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan via www.bibliotheekhoogeveen.nl of telefonisch: 0528-286131.

Datum: 29 maart, 11- 11.30 en 15 -15.30 uur

 

 

 

 

 

 

 

Voorlezen Bereslim

Bereslimme boeken zijn animatiefilms van bekende prentenboeken voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Er wordt voorgelezen in het verteltheater. Gratis toegang.

Datum: 30 maart, 14 – 15 uur

 

Geef een reactie