Sport

Hoogeveense Cascaderun viert 15-jarig jubileum

Hoogeveen-De Hoogeveense Cascaderun viert dit jaar zijn 15-jarig jubileum en het belooft wederom een spectaculaire editie te worden. Met veel hardlopers die deelnemen aan de verschillende afstanden, waaronder de Unicef Kinderloop, GigaG-Cascaderun en de 5 en 10 Engelse Mijl, is dit evenement een hoogtepunt van het jaar voor sportliefhebbers.

Inschrijven kan tot 16 maart
De inschrijving voor de Hoogeveense Cascaderun is nog steeds geopend, maar de deadline nadert snel. Lopers die nog willen deelnemen aan deze mooie wedstrijd, kunnen zich uiterlijk donderdag 16 maart inschrijven. Na deze datum is inschrijven niet meer mogelijk.

Verschillende afstanden
De Hoogeveense Cascaderun biedt verschillende afstanden voor alle soorten hardlopers. Voor mensen met een beperking is er de GigaG Cascaderun, speciaal voor mensen met een beperking. Voor kinderen is er de Unicef Kinderloop, waarbij kinderen van verschillende leeftijden een korte afstand afleggen om geld in te zamelen voor het goede doel. Voor de meer ervaren hardlopers zijn er de 5 en 10 Engelse Mijl. Deze afstanden bieden uitdagingen voor zowel beginners als ervaren hardlopers en zijn een geweldige manier om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen.

 

Geef een reactie