Algemeen

Vrijwilligers gezocht voor Lentewandeling Beweegpad Hoogeveen

Op dinsdag 21 maart gaat de lente officieel van start. Daarom organiseert de werkgroep Beweegpad Centrum die dag een lentewandeling. Deze nodigen u uit om gezellig samen met ons de route van het Beweegpad te lopen. De 3,5 kilometer lange route gaat door de wijk Centrum.
Het Beweegpad is een wandelroute voor jong en oud. Op de route, die loopt langs de WZC Bilderdijk en Olden Kinholt (Treant) en de Westerkim, basisscholen het Palet en de Titus Brandsmaschool, Scala en buurthuis ’t Oor, kunt u ruim dertig beweegoefeningen doen die worden aangegeven met tegels.
De lentewandeling start om 10.00 uur bij het Raadhuis in Hoogeveen (Raadhuisplein 1). We verwachten u rond 11.00 uur weer terug bij het Raadhuis, waar we samen afsluiten met koffie en iets lekkers.
De organisatie willen graag dat iedereen mee kan doen met de lentewandeling. Daarom zoeken we vrijwilligers die de route willen lopen met iemand in een rolstoel.
Deelname is gratis. Aanmelden voor de wandeling doet u bij buurtsportcoach Eefke Weismann via info@sportenbeweeg.nl Ook als u een rolstoel wilt duwen ontvangen we graag een bericht. Aanmelden kan tot 17 maart 2023. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijnswerk; Opbouwwerk ouderen via 0528-278855.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: