Sport

Open dag Pickleball en tennis bij de Hollandscheveldse Tennis Vereniging

Elk voorjaar ontwaakt de tennisvereniging uit haar winterslaap en is iedereen welkom op de open dag van de tennisvereniging. Sinds mei vorig jaar is er ook de mogelijkheid om Pickleball te spelen. En dit was vorig jaar een groot succes. De vereniging is gegroeid van ongeveer 95 leden naar een kleine 170 leden. In de zomer van vorig jaar waren er ook nog 50 tijdelijke leden die in de zomerstop van voetbal/korfbal bij ons kwamen pickleballen.

Pickleball is erg eenvoudig om mee te beginnen en iedereen kan het. Er is nog volop ruimte voor nieuwe leden op onze gezellige club en we willen jullie van harte uitnodigen op de open dag van zondag 2 april van 10.30 tot 15.00. Je bent welkom om ergens op de dag kennis te maken met pickleball, tennis en onze club. Voor de kids is er een springkunnen maar natuurlijk ook ranja en wat lekkers.

Ben je geïnteresseerd in tennis of pickleball? Je kunt vrijblijvend een proefles volgen bij onze trainer. De lessen zijn op maandagavond of dinsdagavond en we hebben inmiddels ruim 45 pickleballers die les volgen. Een lidmaatschap is niet duur. Voor €19 per maand krijg je 36 lessen per jaar en kan je 24/7 Pickleball of tennis spelen door middel van een eigen sleutel van het park. In de kantine kan je genieten van een hapje of een drankje na het sporten.

Geef een reactie