Voorjaars mountainbike toertocht 19 maart 2023

Zuidwolde-Mountainbike vereniging Zuidwolde organiseert op zondag 19 maart de jaarlijkse Voorjaars Mountainbike Toertocht rondom Zuidwolde. En dat is goed nieuws, na 3 jaar van afwezigheid kunnen mountainbikers weer de uitdaging aan door het prachtige en kenmerkend Drents landschap van zuidwest Drenthe. 

De voorjaars mountainbike toertocht
Mountainbike vereniging Zuidwolde heeft een tocht uitgezet langs verschillende buurtschappen en het Meander gebied van het riviertje ‘De Reest’. Er zijn 3 afstanden van omstreeks 20, 40 en 60 km. Deze toertocht is een aanrader voor elke mountainbiker, of je nu beginner bent of meer ervaren, voor een ieder is er een uitdagende afstand te fietsen. De route loopt deels over de vaste routes van Zuidwolde maar grotendeels ook over andere paden rondom en ten zuiden van het dorp en is uitdagend te noemen.

Extra goed geregeld
De jarenlange ervaring van Mtb-Zuidwolde in het organiseren van deze toertocht heeft ervoor gezorgd dat de bewegwijzering en de verzorging top geregeld zijn. Alle tochten worden door de overkoepelende fietsbond, de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU) beoordeeld, wij doen ons uiterste best om ook het label ‘extra goed geregelde tocht’ te verkrijgen.

Locatie en starttijden
Op zondag 19 Maart kan er tussen 09.00 en 10.00 uur gestart worden vanaf de startlocatie, bij voetbalvereniging Zuidwolde, Sportlaantje 4 in Zuidwolde. Inschrijven kan ter plaatse, maar de voorinschrijving via de www.fietssport.nl heeft de voorkeur. Contant en gepast betalen behoort ook tot de mogelijkheden maar heeft geen voorkeur. Spreekt voor zich maar een helm is verplicht!

Let op: dat er bij de voetbalvereniging niet geparkeerd mag worden, parkeerwachters zullen doorverwijzen naar aangewezen parkeerplaatsen.

Inschrijven kan hier: https://www.fietssport.nl/toertochten/54484

Deel dit bericht!

Geef een antwoord