Amusement

Theaterconcert Perfect met Renee van Wegberg en Bettina Holwerda in de Tamboer

Hoogeveen-De tamboer heeft bevestigd dat Renée van Wegberg en Bettina Holwerda met het #PERFECT op 30 november 2023 naar Hoogeveen komen. Het duo zingt samen liedjes in dit theaterconcert, een show vol herkenbare verhalen door vrouwen van nu. De kaartverkoop is gestart, kaarten zijn verkrijgbaar via detamboer.nl.

PERFECT
In dit theaterconcert vol persoonlijke verhalen van vrouwen van nu, hoort het publiek mooie luister- en meezingliedjes. Soms serieus, vaak met veel humor en zelfspot. Liedjes over het hebben van kinderen, van peuter tot puber. Over een succesvol huwelijk en scheiden. Over een samengesteld gezin en werken aan je carrière. Liedjes over loslaten en omdenken. En natuurlijk met hele mooie muziek.

Renée van Wegberg en Bettina Holwerda
Renée werd door publiek en pers geprezen om haar soloprogramma’s en haar vertolking van Liesbeth List. Ze won twee Musical Awards voor beste vrouwelijke hoofdrol. Bettina verschijnt regelmatig in het theater en is daarnaast bekend als sidekick bij Ruud de Wild op Radio 2. Ze is een grote hit op Instagram. Met haar unieke zelfspot wordt ze beschouwd als één van de leukste moeders van Nederland.

Foto: Robin Kamphuis

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: