Hand of man picking up bottle into garbage bags while cleaning area in park. Volunteering, charity, people, ecology concept. Closeup volunteer collecting plastic trash in forest. World clean up m day
Algemeen

Opschoondag Hollandscheveld 18 maart

Hollandscheveld-Kon de halfjaarlijkse opschoondag van Hollandscheveld afgelopen najaar niet doorgaan vanwege het slechte weer, dit jaar gaat er weer een club vrijwilligers op pad om de invalswegen en kern van Hollandscheveld te ontdoen van zwerfvuil. Dit gaat gebeuren op zaterdag 18 maart a.s. Hiermee haakt de organisatie van deze actie, de werkgroep Dorpsverfraaiing van Plaatselijk Belang, aan bij de datum van de landelijke Opschoondag.

Vrijwilligers worden verzocht zich op 18 maart tussen 8.30 uur en 9.00 uur te melden bij ‘t Anker. Na het gezamenlijk nuttigen van een kop koffie met wat lekkers zullen de vrijwilligers  zich vervolgens  verspreiden om zich na het lopen van hun route weer te verzamelen in ‘t Anker waar ze worden onthaald met een versnapering die zoals gewoonlijk weer wordt aangeboden door het Hollandscheveldse bedrijf NG|Bouwen met Natuursteen.

Vrijwilligers worden verzocht zich van tevoren even aan te melden bij Willem Kip 06-37653011

Foto:Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen