Zakelijk

Nog een keer historische plaatjes sparen bij AH Offerein

Hoogeveen – AH Offerein start op woensdag 15 februari met wel een heel bijzondere spaaractie. Namelijk sparen voor het Boek Hoogeveen in Beeld vol met historische plaatjes. Nu denkt u misschien we hebben al eerder gespaart voor historische plaatjes en dat klopt echter dit boek staat vol met foto’s van de zeer bekende fotograaf Anno Bakker.

De historische kring Hoogeveen heeft weer enorm veel werk verzet om dit te realiseren en heeft gebruik mogen maken van de enorme fotocollectie van Anno Bakker. Over het nog nogmaals uitgeven van een historisch plaatjesboek hoefde Henri Offerein, eigenaar van AH Offerein Nije nering & de Weidegeen tel na te denken gezien het enorme succes van de vorige keer.

De inhoud, vormgeving en lay-out van het boek is heel anders dit omdat de fotocollectie van Anno bakker voornamelijk uit vierkante foto’s bestaat. Ik vind het allemaal prachtig en ik hoop u ook, aldus Offerein. Ook hopen we weer mee te maken hoe enthousiast iedereen was en hoop ik dat het plaatjesalbum weer kan leiden tot zoveel positieve energie in onze mooie woonplaats.

Het boek bevat honderden foto’s met verschillende thema’s, zo staan er diverse middenstand plaatjes in, feesten en activiteiten, bekende personen, bedrijven en fabrieken, afbraak/verbouwingen en dempingen, scholen en onderwijs en ga zo maar door. De spaaractie duurt 8 weken lang en u ontvangt bi iedere €10- besteding een zakje met stickers. Woensdag 15-2 ontvangt u een a4 flyer, levert u deze in dan ontvangt u het stickeralbum Gratis (op=op).

Geef een reactie