Algemeen

Feestelijke optocht start feestweek Noordscheschut

Noordscheschut – Voor de bewoners uit Noordscheschut is een drukke week begonnen. Traditioneel is de feestweek van start gegaan met een optocht door het dorp voor de kinderen. Maar dit was ook gelijk een onderdeel van de stratencompetitie.

Maandagavond ging het op sportief gebied ook gelijk door. In het mulle zand werden de beachvolleybalwedstrijden afgewerkt, terwijl binnen de darters fanatiek bezig waren.

Qmusic
Aan muziek en optredens geen gebrek in de feestweek in het dorp. Donderdagavond staat Qmusic the Party op het podium – 4uur FOUT! is precies wat de titel al zegt, 4 uur lang hits uit het Foute Uur van Qmusic die er voor zorgen dat het één grote “OJAAAAAA” avond wordt! Feesten, dansen en zingen op de muziek die zo fout is dat het weer goed is en daarnaast weten de DJ’s van Qmusic vaak net de klappers te vinden die je eigenlijk alweer vergeten was, maar waarvan je blij wordt ze weer te horen! Vrijdagavond is het tijd voor de plaatselijke artiesten, en zoals elk jaar beloofd dit ook weer een spektakel te worden.

Great Pianos On Tour grote afsluiter feestweek Noordscheschut
Tijdens het TT festival 2016 waren ze één van de top-acts op de mainstage, nu komen ze naar de feesttent in Noordscheschut op de afsluitende avond van de feestweek die dit jaar van 26 augustus tot en met 1 september zal worden gehouden .
Twee grote witte vleugels, twee knettergekke toppianisten/entertainers, een drummer, een gitarist en een saxophonist rechtstreeks uit de USA, dat zijn de Great Pianos On Tour. Van klassiekers tot de hits van nu, van lekkere meezingers tot rock-‘n-roll. De meest verschillende nummers komen voorbij tijdens dit optreden.

PROGRAMMA FEESTWEEK 2018 in het kort.
Dinsdag 28 augustus 10.00 uur Zeskamp 4 Kids (naast tent) 13.30 uur Jeu des Boules (terrein Jeu des Boules vereniging) 18.30-19.00 uur Inschrijving Pubquiz (feesttent) 19.30 uur Start Pubquiz (feesttent)

Woensdag 29 augustus 10.00 uur Schut’s got Talent en Bingo 4 Kids (feesttent) 13.45 uur Beachvoetbal 12-15 jaar (naast tent) 18.30 uur Beach voetvolley 16+ (naast tent) 20.00 uur Bingo (feesttent)

Donderdag 30 augustus 10.00 uur Spelletjesochtend 4 Kids (feesttent) 13.30 uur Start inschrijving Tobbedansen (naast tent) 14.00 uur Start Tobbedansen (naast tent) 14.00 uur Sjoelen (clubhuis Jeu de Boules vereniging) 18.30 uur Kraak de kluis (naast tent) 21.00 uur Q Music The Party (feesttent) Kaartjes: voorverkoop Troost en ‘t Miniatuurtje!

Vrijdag 31 augustus 13.00 uur Klaverjassen (feesttent) 13.30 uur Beachvolleybal 16+ (naast tent) 20.30 uur Playback show (feesttent)

Zaterdag 1 september 13.30 uur Zeskamp (naast tent) 20.30 uur Feest met Great Piano’s (feesttent) Kaartjes: voorverkoop Troost en ‘t Miniatuurtje!

Geef een reactie

Aankomende evenementen