Amusement

Welke muziekact krijgt laatste plek op Talentstage Bevrijdingsfestival

Assen-De programmering van de Talentstage op het Bevrijdingsfestival Drenthe is bijna rond, maar er is nog één plek over voor een veelbelovende act. Bands, singer-songwriters, maar ook spoken word artiesten en dj’s mogen zich aanmelden om kans te maken op deze felbegeerde plek. Dit kan door voor 20 februari een mail te sturen naar erik@kunstencultuur.nl

Waylon, Meau, Maan, Jannes en 10cc zijn dit jaar de grote namen op de poster van het Bevrijdingsfestival. Maar naast deze bekende artiesten zijn er vier podia gereserveerd voor dance acts en regionaal en lokaal talent. Zeker tijdens de ombouw op de mainstage de moeite waard om te bezoeken.

Stichting Kunst & Cultuur coördineert onder andere het programma van de Talent Stage, het podium voor Drentse opkomende acts. Hiervoor is de organisatie al enkele maanden van tevoren jonge acts aan het selecteren. De laatste plaats is voor een act die over het hoofd is gezien of helemaal nieuw is in het Drentse popcircuit.

Speel je in een band, ben je singer-songwriter, hiphop artiest en maak je eigen muziek? Meld je dan aan met een korte beschrijving van je act en een link naar een live opname. Uit alle inzendingen wordt 1 kandidaat gekozen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen