Automobilist naar ziekenhuis na zware mishandeling

Op maandagochtend 6 februari 2023 tussen 07.30 en 08.00 uur heeft een zware mishandeling plaatsgevonden op een parkeerplaats aan de Boerdijk in Veenoord waar de politie uw aandacht voor vragen. Tijdens de ochtenddienst ontvingen deze een melding van een slachtoffer wat zwaar mishandeld was. De politie ging  ter plaatse en troffen een slachtoffer aan die onderzocht werd door medewerkers van de ambulance. Het slachtoffer was dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis werd vervoerd om daar verder aan zijn verwondingen te worden behandeld.

Van het slachtoffer heeft de politie de volgende gegevens verklaring gekregen: Het slachtoffer was op weg naar zijn werk en reed over de A37 tussen knooppunt Holsloot en afslag Veenoord. Daar wordt het slachtoffer kort na elkaar rechts ingehaald door 2 voertuigen. Het slachtoffer seint met zijn lichten waarop het tweede voertuig vaart mindert en het slachtoffer volgt tot op de parkeerplaats van zijn werk, aan de Boerdijk in Veenoord. Direct nadat het slachtoffer uit zijn auto stapte werd hij aangevallen en zwaar mishandeld door de inzittenden van het voertuig wat hem had achtervolgd vanaf de A37.

Op dit moment heeft de politie , behalve de verklaring van het slachtoffer, geen verdere getuigen of camerabeelden. Dus via deze weg de oproep, heeft iets gezien van dit voorval, of bent u deze asobestuurders eerder tegen gekomen op de A37, bent u getuige geweest of heeft camera/dashcam beelden wat ons kan helpen in dit onderzoek?? Neem dan contact op via een PB, via 0900-8844 of vul het contactformulier in op www.politie.nl. Vernoem in alle gevallen onderstaand registratienummer.

PL0100-2023032888

Deel dit bericht!

Geef een antwoord