B.S.V. Anbergen Drenthe goed op dreef bij het DK -12 jaar

Zaterdag heeft het district kampioenschappen -12 jaar plaats gevonden in Oude-Pekela. Dit is een zeer groot toernooi voor alle judoka’s van Noord – Nederland.

3 judoka’s van Anbergen Drenthe deden hieraan mee en alle drie de judoka’s wisten een medaille te behalen. Wesley Rastegar woonachtig in Hollandscheveld wist een mooie 1e plaats te behalen in de klasse -27 kg. Kyan Groote woonachtig in Hoogeveen wist een  2e plaats te behalen in de klasse -34 kg. Boaz Schonewille wist een 3e plek mee naar Noorscheschut te nemen in de klasse -42 kg.
Geweldige  wedstrijden zijn er door alle 3de judoka’s laten zien met mooie technieken, en super knappe resultaten op z’n sterk toernooi.  Trainer Ingmar kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi.