Amusement

Eerste Hollandse avond bij Paviljoen Schoonhoven smaakt naar meer

Hollandscheveld – Sinds 1 november 2022 is Paviljoen Schoonhoven overgenomen door JP activiteiten en sindsdien zijn er al een tal van activiteiten voorbij gekomen. Vrijdagavond stond er voor het eerst na de overname een Hollandse avond op het Programma.

Hiervoor waren Ancora, Helemaal Hollands en dj Taeke Wouda naar Hollandscheveld afgereisd om er een mooi feestje van te maken. En dit is ook gelukt.

Après Ski feest

Voor wie niet op wintersport gaat. Wees niet getreurd het Après Ski feest gaan we dit jaar niet overslaan! Op 17 februari bouwen ze  in Paviljoen Schoonhoven een heuse Après Ski bar met een geweldig feest. Vanaf 20.00 uur gaan de deuren open voor dit te gekke feest!

Claim snel je plek en boek je tickets!
Datum: 17 Februari 2023
Tijd: 20:00 – 00:00 uur.
Zaall open: 19.30 uur.
Kaarten: (toegang vanaf 18 jaar)
Regular: € 10,- p.p
Overigens ligt de focus nog steeds op het restaurant wat mensen steeds beter weten te vinden. Te veel mensen kennen de onderneming meer als partycentrum en niet als restaurant. We willen geen zalencentrum met een restaurant zijn, maar een restaurant met zalen. Daarom is  o.a. de kaart vernieuwd en nodigen we iedereen uit om binnenkort bij ons te komen lunchen of dineren en zelf te proeven en mee te maken dat je heerlijk kunt eten bij Paviljoen Schoonhoven”

Geef een reactie

Aankomende evenementen