Samen met de (klein)kinderen genieten op de fiets

Hoogeveen –  Het einde van de zomervakantie is in zicht. Als afsluiting vindt vanaf dinsdag 28 augustus het fietsevenement Trappen, Happen en Stappen plaats. Woensdag 29 augustus is een speciale kidsdag.

Het fietsen door een prachtig natuurgebied wordt deze dag afgewisseld met allerlei leuke activiteiten, waaronder dieren knuffelen, een struunpad verkennen en roeien. Onderweg komt u ook de gepimpte volleybal-bus van de Nederlandse Volleybalbond tegen, met allerlei opblaasbare attracties. De fietstocht eindigt bij de kinderspeeldag in de Weide waar alle deelnemers tot 12 jaar (gratis) van harte welkom zijn. Met een volle stempelkaart kunt u na afloop een ijsje ophalen bij Toscana.

Mountainbike  

Heeft u de smaak te pakken? Zorg dan dat u vrijdag 31 augustus ook meefietst. Johan Buurmeijer van JB-Cycling zet deze dag een spectaculair mountainbike parcours klaar. Stap op een echte MTB en ga de uitdaging aan. JB-Cycling zorgt voor alle materialen.
Deelname is gratis. Iedere dag kan er tussen 9.00 en 10.30 uur worden gestart bij het Activum aan de Sportveldenweg 2 in Hoogeveen. Kijk voor meer informatie op www.trappenhappenstappen.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord