Algemeen

Open Dag van Alfa-college op woensdag 25 januari

Hoogeveen – Op woensdag 25 januari houdt het Alfa-college in Hoogeveen de tweede Open dag van dit schooljaar. De locaties aan de Voltastraat en de Stroom (KARgo) zijn van 16.00 -20.00 uur geopend. Voor wie op zoek is naar een passende middelbare beroepsopleiding(mbo) is de Open dag een belangrijk moment. Dat zijn natuurlijk de examenleerlingen en derdejaarsleerlingen van het vmbo. Maar ook havisten die willen switchen zijn van harte welkom. Met een overgangsbewijs naar klas 4 of 5 kunnen zij instromen bij een niveau-opleiding 4 bij het mbo.

Studenten, docenten en medewerkers van het Alfa-college staan klaar om iedereen te infomeren over de opleidingen. Maar het is ook de kans om sfeer te proeven of gewoon eens even rond te lopen. Vooraf aanmelden voor de Open dag is gewenst, maar niet verplicht. Dit kan via www.alfa-college.nl/hoogeveen.

Hulp bij kiezen

Wie nog niet weet welke richting hij of zij op wil, kan met een van de loopbaanadviseurs (decanen) in gesprek. Zij helpen stap voor stap van oriëntatie naar keuze en beantwoorden vragen over begeleiding en zorg tijdens de opleiding en schoolkosten.
Ook is er informatie te verkrijgen over de mogelijkheden voor na- en bijscholing (LLO Leven Lang Ontwikkelen) en de opleiding Vakman Ondernemer.

 

Twee locaties
In Hoogeveen is de locatie KARgo! aan de Stroom3, geopend voor de opleidingen in Transport en Logistiek en Auto- en Bedrijfsautotechniek. Voor alle andere opleidingen is men welkom aan de Voltastraat 33.

Geef een reactie