Algemeen

Huldiging leden van verdienste bij V.V. Noordscheschut

Noordscheschut – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Noordscheschut afgelopen zaterdag zijn een aantal ‘supervrijwilligers’ in het zonnetje gezet. Vanuit het Bestuur zijn een viertal vrijwilligers geëerd en gehuldigd tot Lid van Verdienste. Jarenlang zetten deze vrijwilligers zich al belangeloos in en zijn een belangrijk onderdeel van de kurk, waarop de vereniging drijft.

Hieronder een kleine opsomming van de activiteiten die deze ‘supervrijwilligers’ al jarenlang doen of deden, die het Bestuur van VV Noordscheschut hebben doen besluiten om ze de titel ‘Lid van Verdienste’ te geven

 

Arie Hoogeveen

Arie heeft twee perioden en in totaal 13 jaar in het Hoofdbestuur gezeten als bestuurslid Kantinezaken, daarnaast ook trainer/leider bij A1 en is ook jaren leider bij het eerste elftal geweest.

Jan Hooijer

Jan is 6 jaar penningmeester in het Hoofdbestuur geweest, heeft jarenlang entreegelden geheven bij de thuiswedstrijden van het eerste, trainer geweest van de C2, heeft zitting gehad in de sponsorcommissie en in het dagelijks bestuur van de sponsorgroep, daarbij ook nog eens jarenlang bussponsor van het eerste elftal geweest.

Coby Brakel

Coby is al meer dan 15 jaar lid van de jeugdcommissie, zit in de organisatie van het jeugdhutspottoernooi, alsmede in de organisatie van het jeugdvoetbalkamp, ze is theeschenkster, barmedewerker bij doordeweekse wedstrijden, draait bestuurskamerdienst bij thuiswedstrijden van het eerste elftal, was sinds jaar en dag betrokken bij de kerstversiering van de kantine en het maken van kerstbakjes en bovendien een grote spil in de organisatie van het sinterklaasfeest in de kantine.

Al met al een multi-talent voor de vereniging

Piet Kleine

Piet is meer dan 25 jaar barmedewerker geweest op donderdagavond en zaterdagochtend, was leider van het derde elftal, heeft diverse timmerwerkzaamheden uitgevoerd bij verbouwingen van de kantine, en hij is nu al jarenlang bij de vrijwilligersgroep voor het onderhoud van de velden/sportpark.

 

Zonder vrijwilligers, geen voetbalvereniging!

Meld je daarom ook aan als vrijwilliger en draag bij aan een mooie toekomst voor VV Noordscheschut

Foto: Martin Schonewille

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: