Algemeen

Frisse start met Yoga en actieve beweegwandelingen in Echten

Ervaar ontspanning en kom tot rust, werk aan kracht, souplesse en stabiliteit

ECHTEN – Begin het jaar goed en volg een yogales in Echten ,je wordt als vanzelf meegenomen in de rustgevende atmosfeer van de locatie en de groep. Het beoefenen van yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of lenigheid. Het is heilzaam om bewust te ontspannen en te bewegen, dit stimuleert het immuunsysteem. Yoga is gericht op soepel bewegen, stabiliteit, coördinatie en bewustwording. Het is een effectieve methode om fysiek en mentaal meer in balans te komen en te blijven.

Ontspannen is een werkwoord, diepe ontspanning en de regulatie van stress gaan niet vanzelf. Yoga en meditatie kan daarbij heel effectief zijn. Het biedt ontspanning door inspanning, ademregulering en het is herstel bevorderend. De doorwerking kun je ervaren in het dagelijks leven. Zoals in je privéleven, op je werk en tijdens het uitoefenen van je eigen sport. Groenkracht biedt yogalessen in d’Olde Karke te Echten op donderdagavond om 19.00 uur en op vrijdagochtend om 9.00 uur. Vanaf 5 en 6 januari 2023 starten de nieuwe cursussen weer en er zijn nog een paar plekjes vrij. Een proefles is mogelijk en instromen kan zolang er plek is.

Ben je liever buiten in de vrije natuur actief maar zou je wel graag werken aan ontspanning en bewustwording? Kies dan voor Mind-Walk® waarbij invloeden uit forest bathing, mindfulness en yoga samenkomen met mooie natuurwandelingen. De Mind-Walk® trainingen starten op 13, 14, en 15 januari. Er is keuze uit de klassieke MW Fundamentals basiscursus van 8 trainingen op vrijdagochtend en de MW Active basiscursus op zaterdagochtend van 4 trainingen. Daarnaast zijn er op drie zondagochtenden MW Stress Release wandelingen.
De actieve basiscursus op zaterdag is helemaal nieuw en start voor het eerst. Hierbij is naast mindfulness meer nadruk op actief bewegen, fitter en sterker worden. Een ideale opstap naar een vitaler leven. Bij voldoende animo wordt dit een wekelijks terugkerende training.

Kennismaken? Bel, app of mail naar: Nienke Veurink, 06-18462721. Zie www.groenkracht.nu voor meer informatie en contactgegevens. Groenkracht is ook aangesloten bij www.buiten-yoga.nl.

Een gedachte over “Frisse start met Yoga en actieve beweegwandelingen in Echten

  • Mind Walk, forest bathing, stress release wandelen???
    Dit land is niet meer te redden, volkomen maf geworden.

    Kunnen we proberen om dit jaar eens een beetje normaal te worden en met twee beentjes op de grond gaan staan en dan ook bij het wandelen.

    Wim Lammers.

Geef een reactie