Algemeen

Tweede informatiebijeenkomst De Wijk De Wereld

Het theaterproject De Wijk De Wereld, dat al jaren een succesformule is in Groningen, is in november 2022 neergestreken in de wijk Wolfsbos. Het doel van dit project is om een aantal maanden de wijk in te trekken, theatermakers te koppelen aan wijkbewoners en het resultaat van 11 tot en met 14 mei 2023 te laten zien in theater De Tamboer. Maandag 23 januari 2023 staat een tweede bewonersbijeenkomst in d’Olde Bieb op het programma. Iedereen die woonachtig is in Wolfsbos en misschien wel mee wil doen aan De Wijk De Wereld is welkom bij de informatiebijeenkomst.

 

Informatiebijeenkomst

30 november jongstleden heeft een succesvolle eerste informatiebijeenkomst met bewoners plaatsgevonden. Maandag 23 januari 2023 staat een tweede bijeenkomst op het programma. Op deze bijeenkomst zijn alle wijkbewoners van harte welkom.

Vooraf aanmelden voor die bijeenkomst kan via hannelore@dewijkdewereld.nl, spontaan binnenlopen mag ook.

Datum: maandag 23 januari 2023

Tijd: 19.30-21.00 uur

Plaats: d’Olde Bieb, De Wielewaal 5

De koffie staat klaar!

 

De Wijk De Wereld: Theater De Tamboer als buurthuis van de wijk!

11 tot en met 14 mei 2023

De Wijk De Wereld duikt ieder jaar samen met een club van professionele theatermakers een wijk in van Groningen, en nu dus ook in Hoogeveen. Er wordt aandachtig stil gestaan bij wat en wie er leeft in de wijk, het team brengt de buurt bij elkaar en laten vervolgens samen met de wijk van zich horen in het theater. Alle ervaringen en persoonlijke verhalen worden door wijkbewoners met de rest van de stad gedeeld in een voorstelling bomvol theater, muziek, dans en alles daar tussen in. Het theater een week lang het buurthuis van de wijk.

 

Meer info: www.dewijkdewereld.nl en www.detamboer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen