Spetterende eerste vakantiespeeldag in De Weide

Hoogeveen – Afgelopen woensdag was de eerste van de twee vakantiespeeldagen in 2018. Het weer was uitstekend; warm en regelmatig zon. Om 8 uur werd begonnen met de opbouw en om 10 uur stond alles klaar om de kinderen te ontvangen. Klokslag 10 uur kwamen ook de eerste kinderen aan.

Het was van het begin af aan duidelijk dat de attractie Tobbedansen van alle 7 attracties het meeste in trek was. Het was bijna in de file staan om van de natte glijbaan af te glijden en de bel te pakken. Maar ook de andere springkussens en het rodeobed werden drukbezocht. Tussendoor hadden de kinderen nog even de tijd om een ijsje en de beker limonade op te halen. Terwijl de kinderen over het grasveld van de ene naar de andere attractie renden konden de ouders in de schaduw op een bank of een stoel of op een picknick kleed genieten van hun spelende kroost. Aan het eind van de middag bleek dat er 240 kinderen zijn geweest en dat is iets minder dan vorig jaar.

Volgende week is de tweede vakantiespeeldag. Er zijn dan 9 attracties waaronder een klimtoren van 9 meter en twee grote stormbanen. Voor slecht € 2 euro zijn de kinderen de hele dag onder de pannen en krijgen zij een ijsje en limonade. Volgende week hebben we ook de beschikking over meer vrijwilligers en dat betekent dat wij voor de volwassenen weer een volledige bar hebben en een frituurafdeling. De suikerspin en de popcornmachine zijn dan ook weer van de partij.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord