Amusement

Theaterprogrammering 28 december 2022 t/m 8 januari 2023

 

Assepoester-De-Musical-liggend-Fotograaf-Nick-van-Ormondt

Assepoester De Musical 4+

Woensdag 28 december | 14.00 uur | familievoorstelling

Assepoester De Musical is de allernieuwste sprookjesmusical van Van Hoorne. Groots en betoverend voor families met kinderen vanaf 4 jaar. Woensdag 28 december om 14.00 uur te zien in De Tamboer. De musical zit boordevol liedjes, prachtige kostuums en een flinke dosis humor. Lukt het Assepoester om haar dromen waar te maken en het hart van de prins te veroveren? Na afloop is er een meet & greet met de cast zodat alle prinsen en prinsessen hun helden kunnen ontmoeten. Er is een Sprookjesverkleedwedstrijd, dus kom verkleed.

 

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 

  

Minidisco – Het Feest van tante Rita 4+

Vrijdag 6 januari | 14.30 uur | familievoorstelling

 

Wie kent ze niet, de hits van Minidisco: Coco loco, De dieren uit de dierentuin en Tsjoe tsjoe wa. Tijdens Het Feest van Tante Rita komen deze kinderhits allemaal voorbij. Een vrolijke meezingmusical vol humor voor gezinnen met kinderen vanaf vier jaar. Deze meezingmusical vraagt ook om een gezellige kinderdisco! Na afloop van de show mogen daarom de voetjes van de vloer in de foyer. Een feestje voor jong en oud.

 

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 

 

Kik-Anneke-van-Giersbergen-zingt-Kate-Bush-foto-Mark-Uyl

Anneke van Giersbergen| Zingt Kate Bush

Zaterdag 7 januari | 20.15 uur | muziek

Anneke van Giersbergen brengt een prachtige ode aan Kate Bush. “Niemand zou je de muziek van Kate Bush toevertrouwen, behalve Anneke van Giersbergen.” Deze tweet van een bezoeker van haar soloconcert, zette Anneke aan het denken. De zangeres ontdekte de muziek van Kate Bush als tiener, vooral het album Hounds of love werd grijsgedraaid. De bewondering voor de eigenzinnige Bush bleef altijd.

 

Met haar vierde theatertournee brengt Anneke van Giersbergen een prachtige ode aan Kate. Ze geeft de liedjes een persoonlijke, creatieve draai, maar verliest de authenticiteit van de Kate Bush songs daarbij nooit uit het oog. Daarom is dit een unieke gelegenheid voor Kate-fans om haar oeuvre weer eens live te horen!

 

Anneke van Giersbergen beschikt over een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland. Krachtig en kwetsbaar. Als frontvrouw van The Gathering verwierf ze bekendheid, maar inmiddels is ze een begenadigd solo-artieste. Haar samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, het IJslandse Árstíðir en BLØF bewijzen dat ze een muzikale kameleon is. In 2019 vierde Anneke haar 25-jarig artiestenjubileum met twee uitverkochte shows in ‘haar’ Effenaar. In 2021 maakte ze veel indruk met haar deelname aan het populaire Beste Zangers.

 

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 

Kruimeltje-staand-Fotograaf-Willem-van-Walderveen

 Kruimeltje De Familiemusical 6+

Zondag 8 januari | 14.00 uur | familievoorstelling

 

De kerstvakantie wordt afgesloten met de oer-Hollandse Kruimeltje (6+). Een feel-good familiemusical vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur. Al bijna 100 jaar is Kruimeltje één van de meest populaire kinderverhalen. Na het succes van de verfilming uit 2020, is ook de musical in een nieuw jasje gestoken. Een musical vol vriendschap en avontuur over het volgen van je dromen. Na afloop is er een ontmoeting met de cast bij de meet & greet.

 

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 

 

 

De première van Elvis The Music The King | Erwin Nyhoff & liveband

Zondag 8 januari | 15.00 uur | muziek

Zanger/gitarist Erwin Nyhoff en een tienkoppige superband met blazers en backing vocals presenteren een wervelende, muzikale show rondom de songs van de grootste die er was: Elvis Presley! Op zondag 8 januari, de geboortedag van Elvis, vindt de landelijke première van deze muziekshow plaats in De Tamboer.

The King, Elvis Presley is één van de allergrootste namen uit de muziekgeschiedenis. Hij nam meer dan 700 songs op, wie kent ze niet? Always on my mind, Are you lonesome tonight, Hounddog, Heartbreak hotel, Jailhouse rock, Love me tender, Blue suede shoes, Suspicious minds, In the ghetto en Don’t be cruel.

Hij was de eerste die massahysterie tijdens concerten wist te ontketenen. Hij blonk uit in diverse stijlen. Na zijn dood werd hij nog steeds in levende lijve gesignaleerd. Allemaal tekenen van zijn gigantische muzikale invloed.

Geniet van de grootste hits in the spirit of Elvis in deze unieke, spetterende liveshow. Erwin Nyhoff kruipt op overtuigende wijze in de rol van The King. Als artiest is hij zelf meer dan hot, zo speelt hij in de bluesshow van Johan Derksen en vertolkte hij de hoofdrol in de musical over blueslegende Harry Muskee.

 

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

Geef een reactie