Algemeen

Gezamenlijke Oliebollenactie K.V.Thrianta en Stichting Samen voor Gambia op 30 december

Hoogeveen – Dit jaar hebben Korfbalvereniging Thrianta en Stichting Samen voor Gambia samen een heerlijke oudjaarsactie opgezet. We gaan samen oliebollen, appelbeignets en kniepertjes bakken. We gaan ze niet alleen lekker bruin bakken maar maken ook van het ophalen een gezellig feestje.

U wordt in de kantine van KV Thrianta aan de Terpweg in Hoogeveen ontvangen met haardvuur en gluhwein en gezellige muziek. In de kantine kunt u tevens onder het genot van een hapje en drankje ook nog even de laatste inkopen doen voor een gezellige oudjaarsavond zoals heerlijke chocolade, wijn, nootjes, etc. U kunt ze nu al bestellen op de site: www.samenvoorgambia.nl het afhalen is op vrijdag 30 december a.s tussen 15.00 en 21 uur.

Zo bakken we ze niet alleen lekker bruin, maar kun je ook bij het ophalen nog even lekker onder genot van een hapje en drankje met vrienden en bekenden even in een gezellige sfeer met elkaar het oude jaar afsluiten.

Alles wordt mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers van zowel Stichting Samen voor Gambia als KV Thrianta. Uiteraard gaat ook de opbrengst naar deze beide partijen en bij de Stichting samen voor Gambia met name naar hun nieuwe project een dokterspost voor Kerr NJugary. Hierover lees je alles op de site: www.samenvoorgambia.nl

Steunt u ook deze beide goede doelen en wilt u genieten van de overheerlijke oudjaarstraditie? Bestel uw oliebollen en appelbeignets dan snel op: www.samenvoorgambi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen