Algemeen

Koopzondag een geweldige afsluiting van het stadslichtfestival 2022

Koopzondag een geweldige afsluiting van het stadslichtfestival 2022

Hoogeveen-Wat een geweldig weekend in de binnenstad van Hoogeveen, het stadslichtfestival trok enorm veel bezoekers, het trotseren van de kou was totaal geen belemmering voor velen mensen.
Even lekker opwarmen in een restaurantje of aan een gezellig kraampje, of gewoon even de winkels induiken om een fijn cadeautje te scoren voor de kerst.
De lichtshow was meer dan verwacht, de kerk werd in een sprookjesachtige sferen gebracht, en de lasers schenen met hun gekleurde stralen over de hoofdstraat.
Niet te vergeten de sprookjesachtige straatartiesten en natuurlijk de kerstman waar iedereen, groot en klein mee op de foto kon wat een sfeer en wat een gezellige drukte, iedereen genoot zichtbaar van dit alles.

Vanmiddag koopzondag met gezellige kraampjes, en gezellige entertainment met live muziek die hun kerstliederen ten gehore brachten, en de kerstman stond weer vrolijk te bellen om iedereen een geweldige kerst toe te wensen.
De kraampjes in de hoofdstraat waren gezellig versierd in de kerstsfeer, de bomen verlicht, strobalen om even lekker te kunnen zitten en een vuurkorf om even je handen op te warmen, glühwein, kniepertjes, de geur van oliebollen en alle andere lekkernijen prikkelden de neuzen van de bezoekers.
En ook vanmiddag was het weer een gezellige drukte ondanks de kou, om nog even snel de laatste inkopen te doen voor de kerst, en op terug weg even een lekkere warme oliebol te scoren.

Kortom, een geweldig gezellig weekend in de binnenstad van Hoogeveen, nu nog even nagenieten van een kleine impressie van de foto’s.

Foto’s: Paula Bansema

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen