Amusement

Extra bijgeboekt: cabaretier Ronald Goedemondt

Extra bijgeboekt en 13 december om 13.00 uur in verkoop: cabaretier Ronald Goedemondt komt naar De Tamboer in Hoogeveen. Zondag 5 februari 2023 om 20.00 uur speelt hij zijn nieuwe programma Met knielende knikjes. Kaartverkoop start via www.detamboer.nl. Er zijn maximaal 4 kaarten per adres beschikbaar.

Achtste soloprogramma Met knielende knikjes 13 december 13.00 uur in verkoop

Met knielende knikjes

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

 

Biografie
Ronald Goedemondt (Tegelen, 1975) werd twintig jaar geleden lid van de Comedytrain. In 2003 wint Ronald zowel de jury- als de publieksprijs op het Cameretten Festival.  Ronald wordt met zijn derde programma Dedication uitgeroepen tot Neerlands Hoop in 2008. In 2009 ontvangt Dedication een nominatie voor de Poelifinario en wint de dvd registratie. Ze bestaan echt de Edison Comedy. In 2013 start het eerste seizoen van het BNN sketchprogramma Sluipschutters van Ronald en zijn collega’s Bas Hoeflaak, Jochen Otten en Leo Alkemade. In 2021 gaat zijn zevende theaterprogramma Numero Uno op televisie in première en sinds begin 2022 wordt het vijfde seizoen van de Sluipschutters uitgezonden. Op dit moment speelt Ronald zijn achtste voorstelling Met knielende knikjes.

 

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

Geef een reactie