Zakelijk

JP Activiteiten neemt Zaal- en Partycentrum Schoonhoven over

Hollandscheveld – De overname van Zaal- en Partycentrum Schoonhoven is beklonken. Per 1 november 2022 heeft JP Activiteiten het partycentrum uit Hollandscheveld overgenomen. De overname maakt deel uit van de plannen van JP Activiteiten om zijn activiteiten vaker te combineren op eigen locaties en met eigen catering. Het Partycentrum zal onder een eigen naam blijven opereren. Welke wel veranderd. Vanaf heden is het “Paviljoen Schoonhoven”. 

 

“Wij zijn erg verheugd om het Zaal en Partycentrum over te nemen” aldus Patrick Mayer – directeur van JP Activiteiten. “We kennen het bedrijf en de locatie goed, aangezien we hier al jaren de activiteiten organiseren. We weten daarom wat we kopen en wat we kunnen verwachten”. “We hebben enorm veel ambitie en denken deze met het bestaande team te kunnen bereiken”. 

 

Dit jaar mogen we wel wat veranderingen verwachten. Zo zal er een buiten bar en buitenkeuken gerealiseerd worden waar de ideeën al klaar voor liggen. Ook liggen er nog wel wat zaken in het vooruitzicht, maar deze houden we nog even intern aldus Mayer. 

 

“De focus ligt eerst op het restaurant. Te veel mensen kennen de onderneming meer als partycentrum en niet als restaurant. We willen geen zalencentrum met een restaurant zijn, maar een restaurant met zalen. Daarom hebben we o.a. de kaart vernieuwd en nodigen we iedereen uit  om binnenkort bij ons te komen lunchen of dineren en zelf te proeven en mee te maken dat je heerlijk kunt eten bij Paviljoen Schoonhoven”

 

Over JP Activiteiten:

JP Activiteiten is een evenementenbureau uit Assen. Welke zich specialiseert in evenementen, bedrijfsfeesten, familiedagen en groepsuitjes van 10 tot 1000 personen. De organisatie organiseert haar activiteiten veelal op locatie in heel Nederland.

 

Over Paviljoen Schoonhoven:

Paviljoen Schoonhoven is een restaurant met 3 zalen aan de recreatieplas van recreatiegebied Schoonhoven in Hollandscheveld. Naast heerlijk eten in het restaurant kun je er bruiloften, bedrijfsfeesten en familiedagen vieren.

Foto: Gert- Jan Anninga

Geef een reactie