Thrianta wint van Oerterp

Thrianta heeft gisteren haar tweede wedstrijd gespeeld tegen Oerterp. Na een goede wedstrijd van vorige week, was het team klaar om vol goede moed de strijd aan te gaan tegen Oerterp.
In de basis deze week startten in de aanval: Wouter Neutel, Jasper de Jonge, Desiree van der Hoop en Marleen Kramer. In het andere vak startten: Maarten Stam, Jonathan Verstegen, Kimberley van der Hoop en Merel Bruinsma.
De ploeg kwam lastig op gang en was veel op zoek naar de juiste ballen. Thrianta ging mee in het tempo van Oerterp wat er voor zorgde dat zij niet op de gehoopte voorsprong terecht kwamen. De gehele eerste helft van de wedstrijd ging het gelijk op met de punten, en eindigde deze helft met een stand van 12-12.
In de rust heeft de ploeg na een aantal wijze woorden van coach Peter Bruinslot geprobeerd om weer hun eigen spel op te zetten. In de tweede helft is Jari Kramer op de plek van Jasper de Jonge ingezet om de nodige rebounds mee te pakken. Halverwege de tweede helft wist het vlaggenschip terug te komen in hun eigen spel en liepen hiermee uit naar een mooie voorsprong van 26-18. Er ontstonden mooie kansen, mede door de vele rebounds van Maarten en Wouter. In de laatste minuut kwam Romy Rousseau er ook nog even in. We zullen haar de komende maanden moeten gaan missen vanwege een operatie, namens de selectie, veel sterkte Romy! De laatste paar minuten wist Oerterp er nog een paar ballen in te gooien. De wedstrijd eindigde zo in een stand van 26-21.
Volgende week moeten de Thriantanen het opnemen tegen Noordenveld in Roden.